Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا عاشقی روز چهارشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مشارکت مردم در آبادانی روستاها نیازمند فرهنگ سازی است افزود: آسفالت و جدول گذاری روستای پسیان، جدول گذاری در روستای نانسا، احداث معابر و جدول گذاری در روستای رازیان، اجرای نهر سنگی و بهسازی کانال آب در روستای شیراز، عقب کشی دیوار در روستای مهرآباد و اجرای طرح هادی از جمله این طرح هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: تکمیل غسالخانه و جدول گذاری در خانیان، ساماندهی مزار شهدا روستای خضرلو با کمک و همکاری بنیاد شهید و ایثارگران شهرستان و آسفالت و جدول کشی در روستاهای هراوان و گوراوان نیز از دیگر طرح های عمرانی روستایی در سال گذشته بود.
وی رویکردهای اصلی عمران روستاها را توجه به مشارکت مردم عنوان کرد و یادآور شد: کار فرهنگی نیاز به زمان دارد و فراهم کردن زمینه مشارکت مردم در آبادانی روستاها گامی موثر در حل مشکل مناطق روستایی است.
بخشدار مرکزی به اقدامات در دست اجرا این بخشداری در سالجاری اشاره کرد و افزود: ساماندهی منطقه حادثه خیز سه راهی بولالو و جدول گذاری و روشنایی معبر آن و تعریض و احداث بلوار در 2 فاز با مشارکت شهرداری عجب شیر که فاز اول آن 300 متر تا میدان تره بار و فاز دوم آن تا روستای شیراز خواهد بود از جمله طرح های عمران روستایی در سالجاری است.
عاشقی همچنین از ساماندهی ورودی خضرلو، جدول گذاری شهرک آفتاب نانسا، مسیر گشایی طرح هادی روستای رازیان، مسیر گشایی و تعریض و احداث خیابان شهیدان اربابی و الهامی از دیگر طرح های عمران روستایی در سال 96 است.
بخشدار مرکزی عجب شیر همچنین از ایجاد 2 کارگاه قالی بافی در روستای دانالو با اشتغالزایی 10 تا 12 نفر و همچنین ایجاد کارگاه های تولید تیرچه بلوک، پرورش قارچ و تولیدی پوشاک در روستاهای این بخش در سال جاری خبرداد.
وی با بیان اینکه دولت برای اشتغالزایی در روستاها برنامه ریزی کرده گفت: دهیاران زمینه مشارکت مردم را در راستای تحول اقتصادی روستاها فراهم کنند.
عاشقی با بیان اینکه دولت با وجود مشکلات اقتصادی، به عمران و توسعه روستاها توجه زیادی دارد گفت: نگاه دولت به توسعه روستاها نگاهی عدالت محورانه بوده و تلاش می کند با توجه به منابع محدود، مشکلات تمامی روستاها را حل و فصل کند.
وی از دهیاران خواست با واقع بینی و اطلاع رسانی از شرایط و واقعیت های کنونی روستائیان را توجیه و زمینه مشارکت آنان در طرح های عمرانی را فراهم کنند.
در بخش مرکزی شهرستان عجب شیر 17رو ستا وجود دارد که 17دهیار با 55شورا فعالیت می کنند.
شهرستان عجب شیر با حدود 85 هزار نفر جمعیت در98 کیلومتری جنوب غربی تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
خبرنگار: شهرام ناعم وند ** انتشار دهنده: عیسی عطاپور**
7485/3077

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۶۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰۰ نفر از پروژه آبرسانی روستایی مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند

ایسنا/مازندران مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران با اشاره به اجرای پروژه آبرسانی در مجتمع شهدای هزار جریب شهرستان گلوگاه، گفت: با اتمام این طرح، ۲۵۰۰ نفر از روستائیان از نعمت آب شرب کافی و پایدار بهره مند می‌شوند.

 بهزاد برارزاده امروز در بازدید از این مجتمع شهدای هزار جریب شهرستان گلوگاه اظهار کرد: اجرای ۸۶۰۰متر خط انتقال در اقطار ۲۰۰،۱۶۰ و ۹۰ میلی متری، احداث سه باب مخزن ذخیره در مجموع به ظرفیت ۳۰۰ متر مکعب و تجهیز و راه اندازی سه باب ایستگاه پمپاژ از جمله عملیات پیش‌بینی شده در قرارداد جاری این پروژه است.
وی، از پیشرفت ۶۰ درصدی قرارداد این طرح خبر داد و افزود: تا کنون یک حلقه چاه با آبدهی ۲۵ لیتر در ثانیه حفر، پنج هزار متر لوله گذاری خط انتقال و ۱۱۰۰ متر لوله گذاری شبکه توزیع روستای دهی انجام و عملیات احداث مخزن ذخیره ۱۰۰ متر مکعبی آغاز شده است.
مدیرعامل آبفامازندران مبلغ اولیه قرارداد اجرای این طرح را ۱۸۳ میلیارد ریال و اعتبار هزینه شده تا کنون را ۱۵۲ میلیارد ریال دانست و گفت: درمجموع برای این مجتمع ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی می‌شود.
برارزاده جمعیت برخوردار این طرح را ۲۵۰۰ نفر دانست و خاطرنشان کرد: ۱۰ روستا تحت پوشش این مجتمع قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۵۰۰ نفر از پروژه آبرسانی روستایی مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • کلنگ زنی احداث سالن چند منظوره ورزشی در روستای سنگان اشنویه
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • اجرای طرح بهسازی معابر ۱۰ روستای دامغان
  • کاروان سلامت هلال احمر تالش در روستاهای بخش مرکزی تالش اجرا شد